VI HAR MERE END 25 ÅR I BRANCHEN

EN REN FORNØJELSE

Lad os hjælpe dig

Erhvervsrengøring

A.P. Rengøring tilbyder professionel erhvervsrengøring. Vi påtager os gerne både store og små opgaver inden for rengøring af erhvervslokaler og sørger for effektiv og grundig rengøring til:

Kontakt os på telefon 7641 0166 eller udfyld kontaktformularen til højre, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på rengøring til erhverv.

BLIV RINGET OP

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores rengøring?

  Rengøring til erhvervslivet

  A.P. Rengøring sætter en ære i at udføre et grundigt og ordentligt stykke arbejde ved rengøring af erhverv. Vi lytter til dine ønsker og følger løbende op på, om du er tilfreds med vores erhvervsrengøring.

  Når du laver en aftale med A.P. Rengøring vedrørende rengøring til erhverv så får du udover professionel kvalitetsrengøring også altid:

  Når vi udarbejder et tilbud på erhvervsrengøring, gør vi det altid på et sagligt grundlag, så du får den helt rigtige rengøring af dine erhvervslokaler fra starten. Vi besigtiger opgaven og tager en snak med dig om dine ønsker og behov i forhold til rengøringen af dit erhverv.

  Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan klare lige netop din rengøringsopgave af erhvervslokalerne? Kontakt os endelig, så kommer vi ud og kigger på det og giver dig et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring. Ring på telefon 7641 0166 eller udfyld vores kontaktformular i højre side.

  rengøringsassistent
  rengøringsdame på kontor

  BRUG FOR HJÆLP TIL RENGØRING?

  VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG