VI HAR MERE END 25 ÅR I BRANCHEN

EN REN FORNØJELSE

Lad os hjælpe dig

Rengøring efter håndværkere

Har du haft besøg af tømrer, maler eller haft gang i et spændende byggeprojekt af den ene eller anden art i din virksomhed, så kan vi tilbyde dig en helhedsløsning på den efterfølgende rengøring.

Du har flere muligheder, at vælge imellem:

  • involvere os inden projektet påbegyndes
  • involvere os undervejs i projektetngøring

BLIV RINGET OP

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores rengøring?

Vi hjælper dig igennem

Uanset hvilken af ovenstående løsninger du vælger, vil du få en fast kontaktperson som gennem hele processen vil stå som koordinator og bindeled mellem dig og opgaven der skal løses.

Vi udfører også rengøring efter håndværkere i private hjem.

Vores speciale er kontorer, butikker, centre, daginstitutioner, private hjem og produktionsvirksomheder, men vi er selvfølgelig åbne over for nye områder.

Hvad får i som kunde ud af en aftale med RENGØRINGSFIRMAET A.P. RENGØRING?

Ved at inddrage RENGØRINGSFIRMAET A.P. Rengøring allerede i planlægningsfasen er der mange penge at spare. Det tager få minutter at flytte eller afdække inventar, rengøring af uafdækket inventar kan hurtigt tage 20 minutter. Så når I har brug for ombygning eller reparationer laver vi et uforpligtende tilbud på afdækning og slutrengøring, inklusiv materialer og maskiner.

Dette giver en fast pris, et minimum af administration for jer og sikrer at i hurtigt kan vende tilbage til en almindelig og produktiv hverdag.

Kontakt os på telefon 7641 0166 eller udfyld kontaktformularen til højre, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på hjemmeservice.