VI HAR MERE END 25 ÅR I BRANCHEN
EN REN FORNØJELSE
Lad os hjælpe dig

Håndværkerrengøring

Har du haft besøg af tømrer, maler eller haft gang i et spændende byggeprojekt af den ene eller anden art, kan vi tilbyde dig en helhedsløsning på den efterfølgende rengøring. Vores speciale er kontorer, butikker, centre, daginstitutioner, produktionsvirksomheder og private hjem, men vi er selvfølgelig åbne over for nye områder.

Vi har valgt, at inddele vores håndværkerrengøring i to for at kunne imødekomme dine behov bedst muligt. Du kan derfor vælge at:

 

BLIV RINGET OP

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores rengøring?

  Vi hjælper dig igennem

  Uanset hvilken af ovenstående løsninger du vælger, vil du få en fast kontaktperson som gennem hele processen vil stå som koordinator og bindeled mellem dig og opgaven der skal løses.

  Ved at inddrage os allerede i planlægningsfasen er der mange penge at spare. Det tager nemlig kun få minutter, at flytte eller afdække inventar, hvorimod det hurtigt kan tage 20 minutter, at rengøre inventar som
  ikke har været afdækket.  

  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på afdækning og slutrengøring som selvfølgelig inkluderer materialer og maskiner. Fordelen ved dette er, at I får en fast pris, et minimum af administration og en forsikring om at I hurtigt kan komme tilbage til en almindelig og produktiv hverdag. 

   

  firmabil rengøring

  KOntakt os allerede i dag

  Kontakt os på telefon 7641 0166 for at høre nærmere og vores håndværkerrengøring eller for at booke tid.

  Du har også mulighed for at blive ringet op, når det passer dig. Det eneste du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen til højre, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.