VI HAR MERE END 25 ÅR I BRANCHEN

EN REN FORNØJELSE

Lad os hjælpe dig

Hovedrengøring

Ved en hovedrengøring går vi grundigt til værks!

Alt inventar, vindueskarme, paneler, døre og dørkarme, flader, lamper, reoler og hylder samt borde afstøves og vaskes af således, at støv, fedt og smuds fjernes. De sanitere forhold afkalkes grundigt. Gulve vaskes i bund og eventuelt efterbehandles med korrekt plejemiddel.

BLIV RINGET OP

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores rengøring?

    Vores speciale er kontorer, butikker, centre, daginstitutioner, private hjem og produktionsvirksomheder, men vi er selvfølgelig åbne over for nye områder.

    En hovedrengøringsaftale sikrer at i kommer helt i bund med rengøringen, alle de ting som normalt ikke kommer med under den daglige rengøring bliver ordnet her. Vi laver et specielt tilbud som passer netop til jeres behov, aftaler en fast pris – inklusiv maskiner og materialer. Med en hovedrengøringsaftale vil alle de flader i højden blive ordnet, til glæde for dem der arbejder i eller besøger jeres virksomhed.

    Vores dygtige og kompetente rengøringsassistenter yder altid deres bedste, så du får den bedste oplevelse. Hos os er du sikret konkurrencedygtige priser og høj kvalitet. Du er i trygge hænder hos os så overlad gerne opgaven til os, så klarer vi det hele for dig.

    Kontakt os på telefon 7641 0166 eller udfyld kontaktformularen til højre, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på hovedrengøring.

    rengøringsdame på kontor