Hjemmeservice

Ballevej 46, 7182 Bredsten, Denmark

(+45) 76 41 01 66

Hjemmeservice

A.P. Rengøring / Ydelser / Hjemmeservice

Hjemmeservice

Er du interesseret i et tilbud på rengøring eller anden service?

(+45) 76 41 01 66

A.P. Rengøring, privat rengøring

Hos A.P. Rengøring arbejder vi ud fra to varemærker, nemlig at udføre kvalitets rengøringsarbejde og yde en god service til en ordentlig pris.


Din oplevelse skulle gerne begynde, når du åbner din dør og det hele dufter af rengøring.


Når du først har besluttet dig for at få privat rengøring, skal denne naturligvis også være af højeste kvalitet. Det ved vi hos A.P. Rengøring, og derfor gør vi alt for at tilfredsstille dig som kunde. Derfor slækker vi ikke på kvaliteten og spidser samtidig blyanten, når der skal gives et ordentligt tilbud.


Forskellige typer af rengøring


  • Daglig rengøring
  • Hovedrengøring
  • Tæpperens
  • Fraflytter rengøring


A.P. Rengøring er din tryghed.

Vi tænker på dig og vi er bevidste om, at du skal lukke ”fremmede” ind i dit hjem.  Derfor kræver vi rene straffeattester og det er den samme person som gør rent hos dig, hver gang, dog ikke ved sygdom, ferie og lign.


Alle vores medarbejdere har id-kort.


Forsikring

Det er heldigvis meget sjældent vi ødelægger noget i et hjem, men hvis det sker, har  A.P. Rengøring en Erhvervsansvarsforsikring, som dækker det beskadiget.


Kontakt os på telefon 7641 0166 eller udfyld kontaktformularen til højre, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på hjemmeservice.

Vi har mere end 25 år i branchen, mener vi at have den nødvendige ekspertise og erfaring, som skal til for at yde en god service overfor vore kunder.

(+45) 76 41 01 66

Ballevej 46, 7182 Bredsten, Denmark

                      el.

Virkelyst 20, Gjellerup, 7400 Herning

© Copyright. All Rights Reserved.