Hovedrengøring

Ballevej 46, 7182 Bredsten, Denmark

(+45) 76 41 01 66

Hovedrengøring

A.P. Rengøring / Ydelser / Hovedrengøring

Hovedrengøring

Er du interesseret i et tilbud på rengøring eller anden service?

(+45) 76 41 01 66

Hovedrengøring

Ved en hovedrengøring går vi grundigt til værks!


Alt inventar, vindueskarme, paneler, døre og dørkarme, flader, lamper, reoler og hylder samt borde afstøves og vaskes af således, at støv, fedt og smuds fjernes. De sanitere forhold afkalkes grundigt. Gulve vaskes i bund og eventuelt efterbehandles med korrekt plejemiddel.


Vi kan endvidere tilbyde persiennerens, vask af gardiner samt rens af gulvtæpper.


Vi anbefaler, at du vælger, at få din virksomhed gjort hovedrent 1 - 2 gange om året.


Vi udfører også hovedrengøring i private hjem.


Vores speciale er kontorer, butikker, centre, daginstitutioner, private hjem og produktionsvirksomheder, men vi er selvfølgelig åbne over for nye områder.


En hovedrengøringsaftale sikrer at i kommer helt i bund med rengøringen, alle de ting som normalt ikke kommer med under den daglige rengøring bliver ordnet her. Vi laver et specielt tilbud som passer nettop til jeres behov, aftaler en fast pris - inklusiv maskiner og materialer. Med en hovedrengøringsaftale vil alle de flader i højden blive ordnet, til glæde for dem der arbejder i eller besøger jeres virksomhed.


Kontakt os på telefon 7641 0166 eller udfyld kontaktformularen til højre, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på hovedrengørinng.

Vi har mere end 25 år i branchen, mener vi at have den nødvendige ekspertise og erfaring, som skal til for at yde en god service overfor vore kunder.

(+45) 76 41 01 66

Ballevej 46, 7182 Bredsten, Denmark

                      el.

Virkelyst 20, Gjellerup, 7400 Herning

© Copyright. All Rights Reserved.