Ydelser

Ballevej 46, 7182 Bredsten, Denmark

(+45) 76 41 01 66

Ydelser

A.P. Rengøring / Ydelser

Hvad ydelser kan A.P. Rengøring tilbyde....


Vores rengøring bliver udført af et professionelt rengøringsfirma.


Rengøring i hele trekant området omkring Vejle samt Herning Ikast området se mere under dækning.


Rengøring er en tillidssag! Udover personer bygger tillid også på systemer, metoder og evnen til at levere alle nødvendige services. Og det, du i virkeligheden ønsker, er at skifte rengøringsfirma for sidste gang.


A.P. rengøring udfører alle former for kvalitetsrengøring med fokus på den enkelte kundes behov og ønsker – uanset om det er erhvervsrengøring eller privat rengøring.

Fleksibilitet og kvalitet


Vi udfører altid professionel og præcis kvalitetsstyring på alle vores rengøringsopgaver for på den måde at sikre, at vi afleverer et professionelt resultat til kunden.


Derudover er vores rengøringsservice meget fleksibel, og vi kan stille op med et hold af medarbejdere ved akut opståede situationer.


På kundens præmisser


I kan bruge os til daglig, ugentlig eller en enkelt hovedrengøring – det er helt op til jer. Vi giver meget gerne et tilbud på rengøringsservice eller arbejder på timeløn alt efter kundens ønske.

Vi har mere end 25 år i branchen, mener vi at have den nødvendige ekspertise og erfaring, som skal til for at yde en god service overfor vore kunder.

(+45) 76 41 01 66

Ballevej 46, 7182 Bredsten, Denmark

                      el.

Virkelyst 20, Gjellerup, 7400 Herning

© Copyright. All Rights Reserved.